Reviews from Rotilicious Zeist

Recent reviews

5.0
J.V.
1 June 2023

Heerlijk gegeten 👌

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Dat doet ons goed om te lezen! Tot snel! Rotilicious Zeist

Els van Stratum
31 May 2023

Bestelling werd supersnel bezorgd en het eten was heerlijk

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot de volgende keer! Groetjes Rotilicious Zeist

Marianne de Boer
30 May 2023

Heerlijke warme roti, heerlijk gegeten! Precies zoals we ons hadden voorgesteld!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Altijd fijn om zo'n positief review te lezen. Tot snel! Rotilicious Zeist

Luuk
24 May 2023

Sinds zij van de franchise van Dani’s af zijn is het er echt zwaar op vooruit gegaan. Al het eten vers en naar mijn mening ook meer smaak. Haal hier regelmatig roti of een lekker broodje met bijv kip kerrie of garnalen. Aanrader

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Altijd fijn om zo een positieve review te lezen! We blijven ons best doen. Tot snel! Rotilicious Zeist

Alexander
17 May 2023

Heel lekker en snel bezorgd…

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Ben
11 May 2023

Vers, smaakvol, warm en goede porties.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Laurier
27 April 2023

Het was weer heerlijk. Ik had roti met kipfilet met lekker veel groenten en saus én een ei en ik had ook de sesamballen besteld, lekker plakkerig met ook nog gecondenseerde melk erbij. Jum!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Jacqueline
21 April 2023

Zeer smakelijk gegeten!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Yess! Erg fijn om te horen! Tot snel dan maar weer! Mvg, Anoop Rotilicious Zeist

Alaerds
9 April 2023
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Niels Eijsbroek
20 March 2023

Razendsnelle bezorging. Heerlijke roti. Beetje flauwe smaak, mag wel wat pittiger. Gelukkig hadden we sambal oelek in huis. 😉

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

De Bilt
25 February 2023

Het was zeer snel en lekker

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Rotilicious Zeist

Florie
13 February 2023

De rotti was heerlijk en broodje kabeljouw ook. Royaal qua hoeveelheid eten voor de prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Anoop Rotilicious Zeist

Anoniem
4 February 2023

Alles werd snel en netjes bezorgd Het eten smaakte goed.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Anoop Rotilicious Zeist

Diederik
23 January 2023
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Renate
15 January 2023
Reaction from Rotilicious

Hartekijk dank voor je review Renate! Tot snel! Mvg, Rotilicious Zeist

Marianne de Boer
9 January 2023

Kwam goed warm aan, heerlijk gegeten. Dit keer was het ook een hele ruime hoeveelheid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Rotilicious

Ross
6 January 2023
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! We hopen je snel weer te bezorgen! Tot snel! Rotilicious Zeist

Sander
24 December 2022

De gerechten van Rotilicious Zeist zijn elke keer een klein feestje.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Sander! Tot snel! Mvg, Rotilicious Zeist

Benjamin
8 December 2022

Heerlijk eten! Foutje van eerdere bestelling opgelost met gratis maaltijd :) goeie service en goed eten :) gaan zeker vaker bestellen!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! We zullen ons best blijven doen om onze service en kwaliteit optimaal te houden. Tot snel! Mvg, Rotilicious!

Petra
27 November 2022

Bestellen ging erg lastig. Ik kreeg steeds de melding dat er iets niet op voorraad was. Ik moest zelf echter uitzoeken wat ik dan niet kon bestellen. De bestelling was ook ruim 30 minuten later dan gevraagd maar t eten smaakte heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Anoop Rotilicious

Petra van Eck
24 November 2022

Na een hele tijd weer wat besteld. Nasi met saté en roti kip. Was weer heerlijk. Qua temperatuur ook goed. Was nog aardig heet. Weer voor herhaling vatbaar.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Petra. Fijn je weer terug te zien. Tot snel! Mvg, Rotilicious

Angelique Hessing
22 November 2022

Was erg lekker, En op tijd !!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Rotilicious!

Monica
19 November 2022
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Monica. We zien je gauw weer terug. Tot snel! Mvg, Anoop Rotilicious

Erik
16 November 2022

Er zaten maar 3 stokjes sate in het bakje, ipv de beloofde 4 stokjes. Verder alles lekker!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! U heeft gelijk. Onze excuses! Ik zal erop toezien dat zoiets niet per ongeluk nog eens kan gebeuren. Ter compensatie bied ik jou bij je volgende bestelling een portie saté aan. Ik zal je gegevens doorgeven aan mijn personeel. Graag alleen even bij opmerkingen vermelden dat u 1 gratis saté tegoed heeft. Tot snel! Mvg, Anoop Rotilicious Zeist

Anoniem
30 October 2022

Heerlijke broodjes zoals altijd. Vooral de kouseband-garnalen en de pom zijn aanraders maar ook het varkensvlees en de kipfilet (kerrie & ketjap) zijn aanraders.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! En bedankt voor de complimenten Tot snel! Mvg, Rotilicious

Marianne
22 October 2022
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! We zien je graag snel weer terug. Mvg, Rotilicious

Daniël
16 October 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Graag tot snel! Mvg Rotilicious

Anoniem
14 October 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Rotilicious Zeist

Carin
6 October 2022

Zoals altijd was t weer heerlijk

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Carin! Tot snel! Mvg, Rotilicious

Nienke
1 October 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Pauline
25 September 2022

Heerlijke roti!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Hoekstra
20 September 2022

Prima service en kwaliteit

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Carin
14 September 2022

Was zoals altijd weer heerlijk

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Ruth Lumamuly
1 September 2022

We hebben lekker gegeten.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Sarena
22 August 2022

Was lekker alleen jammer dat ik kip kreeg ipv geroosterd varken

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Excuses voor de verwarring van de samenstelling kip ipv geroosterde varken. We zullen er scherp op toezien dat het niet meer herhaald. Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Con
18 August 2022

Het eten was heerlijk en prima verzorgd. Dat het ongevraagd in een plastic zakje (wat betaalt moest worden) meegenomen kon worden kan volgens mij anders. Mensen kunnen een eigen tas meenemen of papieren draagtas ipv plastic.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Huls
18 August 2022

Roti met curryvlees. Ruim bemeten en lekker van smaak.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Cor de Bie
12 August 2022

Nee het was prima

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Carin
11 August 2022

Zoals altijd was t weer super lekker

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review Carin. Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Erik
10 August 2022

Roti kip speciaal was heerlijk, evenals sate. Het bakje sambal bij de roti was zo klein, dat het na 1 hap op was. Aardig gebaar, maat zal het de volgende keer niet aanvinken. Beter een groot bakje bestellen.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Niels
9 August 2022

Heerlijk roti gegeten. Zeker een aanrader

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

MK
7 August 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Petra van Santen
6 August 2022

Mooi op de afgesproken tijd gekomen met een heerlijke roti Dani speciaal! Volgende keer wél de sambal erbij doen😉

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Petra
4 August 2022

Eten was heerlijk, alleen bestelling was niet compleet. Is wel keurig nabezorgd. Sesamballen kunnen misschien beter in een bakje. Nu waren t sesamplatjes. Take away box was ook lekker!! Jammer dat de app niet altijd up to date is.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Natasja
3 August 2022
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Nala
25 July 2022

Meer dan genoeg eten Erg Lekker En snelle levering

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Ariën
4 July 2022

Aardige hoeveelheid aan Roti en gebakken rijst besteld voor een bepaalde tijd Aangekomen en het stond precies op de afgesproken tijd klaar Het eten was echt super lekker en zeer zekers voor herhaling vatbaar Spontane en gezellige mensen die er werken

Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Hans
1 July 2022

Iets later geleverd, netjes over gebeld en iets extra’s bij de levering. Kwaliteit van het eten is geweldig.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Harald Beenakkers
28 June 2022
Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Michiel
26 June 2022

Roti is at en toe gewoon zó lekker!

Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel! Anoop Rotilicious Zeist

Mackaaij
18 June 2022

Het was top! Dit keer hele snelle levering en zee 🤤😊

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Marco
6 June 2022

Is zeer goed en een portie is genoeg voor twee!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Altijd fijn om te horen! Tot snel weer. Anoop

Serge
28 May 2022

Heerlijk en snel!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Yvonne
20 May 2022

Mag iets warmer volgende keer. Was weer heerlijk

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Daar ga ik op toezien. Tot snel! Anoop

Raymond van Rijn
16 May 2022

Was weer helemaal prima!

Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel Anoop

Stefanie
15 May 2022

Na een paar jaar weer eens besteld en het was nog steeds net zo lekker en goed.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Fijn! Tot snel! Anoop

Katrin
13 May 2022

Lekker gekruide gerechten, kip en vlees zijn mals, grote porties - we waren er blij mee!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Carin
9 May 2022

eten was er super snel en zoals altijd was t weer heerlijk

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

NN
7 May 2022

Heerlijk en tijdig

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

B
4 May 2022

prima eten en precies op tijd bezorgd.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Cornelia
25 April 2022

Lekker gegeten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Sonja
8 April 2022

Lekkere roti en Javaanse Bami

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Gea
8 April 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Anoniem
8 April 2022
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

André
31 March 2022

De broodjes waren errugg lekker !!! De kip ketjap misschien ietsje aan de zoute kant, maar de kipkerrie, de bakkeljauw, de garnalen en de geroosterde varken waren overheerlijk !!!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review. Tot snel! Anoop

Robin
28 March 2022

erg lekkere roti! wij halen hier al heel lang en zijn er erg tevreden over!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Laura
24 March 2022

Dat was weer heerlijk eten, en snel en vriendelijk bezorgd.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Edwin
22 March 2022

Goed

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Mies
18 March 2022

In een woord: super lekker! Hele dikke aanrader voor wie van goed Surinaams eten houdt.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Mies. Tot snel! Mvg, Anoop

Brenda van der Wijk
3 March 2022

Zo lekker

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Anoop

Pt
3 March 2022
Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Graag tot ziens! Anoop

Raymond
1 March 2022

Was helemaal prima. Kwaliteit eten was goed en bezorging was ook stipt en kordaat👌🏻

Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel! Anoop

Arjan
19 February 2022

Ondanks de storm een heerlijke roti maaltijd thuisbezorgd gekregen!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot ziens! Anoop

Lot
17 February 2022

Zeer lekker en veel eten

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! We zien je graag snel weer terug! Mvg, Anoop

Charles
14 February 2022

Netjes verpakt allemaal zeker Soto soep, dat je thuis de toppings erop kunt doen , lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

John
10 February 2022

Smaakte prima

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Jos Schinkel
10 February 2022

Het eten (roti) was weer heerlijk, de bezorging vriendelijk en stipt. Houden zo!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Chris
31 January 2022

Super snelle bezorging op een zaterdag avond. En uiteraard heerlijke roti!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! We hopen je snel weer terug te zien. Mvg, Anoop

Serge 't Hoen
29 January 2022

Hele lieve mensen, heerlijk eten en aardige bezorgers!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Van zo'n review worden we blij! Graag gedaan en tot snel! Anoop

Sabine Hirsting
25 January 2022

Heerlijk en snel bezorgd!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Sabine! Tot snel! Anoop

Anoniem
24 January 2022

Het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Laura
15 January 2022

Zoals altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorging. Helaas zat dit keer de groente en het ei niet bij de nasi speciaal kipsaté; alleen nasi en kipsaté. Kan gebeuren, wel jammer.

Reaction from Rotilicious

Hoi Laura, bedankt voor je review! Onze excuses. Ik zal er strenger op toezien dat alle gerechten compleet bezorgd zullen worden. Tot snel! Anoop

Laura
14 January 2022

Zoals altijd heerlijk en zoals altijd was degene die het eten bezorgde weer heel vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

B noeboer
13 January 2022

Na een paar keer wat minder blij met de bestelling, waren wij nu blij verrast. De oude Dani is weer terug!!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Murton
7 January 2022

Altijd super lekker. Alleen, mogelijkheid nodig om Vegan te bestellen (zonder eiren maar meer groenten) wordt perfect zijn. Dankbaar dat jullie bezorgen in Driebergen!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Ik zal absoluut meer aandacht besteden om meer vegan gerechten aan ons menukaart toe te voegen. Tot snel! Anoop

Otten
21 December 2021

Erg smaakvol was het en perfect op tijd!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Maria
6 December 2021

Heerlijk gegeten weer, het was snel klaar, ruime porties en goed van smaak. Top!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Maria. Tot snel! Mvg, Anoop

Marcella
5 December 2021

Bestelling was op tijd. Eten was goed warm en smakelijk. We genoten ervan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Marcella! Graag tot de volgende keer. Mvg, Anoop

S. Stroot
1 December 2021
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Jolijn Menger-van der Grift
17 November 2021

Fantastische Roti!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Stefan
12 November 2021

Lekker gegeten!

Reaction from Rotilicious

Bedankt voor je review! Tot snel! Anoop

Marianne de Boer
8 November 2021

Was een beetje laat,maar wel heerlijk gegeten en warm genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop, Rotilicious Zeist

Dracht
28 October 2021

Jammer dat we het eten later kregen dan onze afspraak . Het eten smaakte prims

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Onze excuses! We zullen meer ons best doen om alles stipt op tijd te laten bezorgen! Tot snel! Anoop

Petro
27 October 2021

Lekker eten Leuke mensen

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Sonja
24 October 2021

Het was heerlijk, netjes en met een glimlach bij ons bezorgd. Nog nooit eerder eten besteld maar was heerlijk. Volgende verjaardag weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

visser
18 October 2021

smaakte erg goed

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Robert
17 October 2021

Roti kip op bot was heerlijk aanrader. Alleen saté van grill was erg aangebrand en droog. Saus en uitjes heerlijk maar saté zelf had je beter niet kunnen serveren.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Excuses voor de saté dat hoort inderdaad mals en niet droog te zijn. Ik zal mijn personeel ervan op de hoogte brengen. Tot snel! Anoop

Herman
15 October 2021

Heerlijk gegeten. Vlotte bezorging. Dit was de eerste keer voor ons. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Mark
13 October 2021

Eten was weer heerlijk! Op tijd en een vriendelijke bezorger!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Petra
2 October 2021

De bestelling was ruim een half uur later dan gevraagd. En vanaf dat de mail kwam dat m'n eten onderweg was, duurde t nog ruim 20 minuten. Smaak was wel weer perfect!!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review Petra. Excuses voor het ongemak. We doen onze best om het bezorg proces in vervolg sneller te laten verlopen. Tot snel! Anoop

John
29 September 2021

Smaakte weer fantastisch goed warm en lekker mals vlees

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review. Tot snel! Anoop

Mark
28 September 2021

Normaliter een heel goede zaak. Deze keer echter paar dingen vergeten (rijst bij saoto) veel botjes in de kip. Dus helaas deze keer wat minder. Toch raad ik iedereen deze zaak aan, lekkere roti en goede saoto.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review. We doen er alles aan om het niet meer voor te laten komen. Tot snel! Anoop

RP
24 September 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

J. Schinkel
20 September 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Heleen
20 September 2021

Heeeeerlijke roti kip kerrie!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Heleen, tot snel! Anoop

Godefroy
19 September 2021

En weer was er weer iets niet wat we besteld hadden (al aan het begin van de middag besteld ) zo slecht en jammer !! Ik ga dus stoppen om bij jullie te bestellen dit is nu te vaak gebeurd !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Wat vervelend voor je! We zullen er beter op toezien om meer voorraad te hebben. Mvg, Anoop

Charlotte
19 September 2021

In 1 woord FANTASTISCH

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Beste Charlotte, Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Mvg, Anoop

Marianne de Boer
19 September 2021

Deze keer was het weer heerlijk. Het leuke is dat hij bijzonder lekker was klaargemaakt, met veel Jus! Zoals ik het vroeger ook gegeten heb. Heerlijk!

Reaction from Rotilicious

Marianne, dank voor je review! Altijd fijn om te horen dat het weer gesmaakt heeft. Tot snel! Anoop

Hellen
16 September 2021

Vandaag hebben we lekker gegeten. We vragen ons wel af waarom het eten vanuit jullie wisselend is en.wat de reden is dat het telkens anders wordt ingepakt (ene keer veelal door elkaar, andere keer alles in een apart hoekje van de bak).

Reaction from Rotilicious

Beste Hellen, bedankt voor je review! En tevens ook bedankt voor je vraag waarom er soms op een andere manier ingepakt wordt. Ik zal er wat meer oog op richten. Tot snel! Mvg, Anoop

Dave Poiesz
15 September 2021

precies op tijd geleverd. Gerechten waren nog prima warm en niet geheel onbelangrijk de smaken waren erg goed. genoeg nuances niet te zout en de porties waren zeer ruim. echt value for your money dit. hulde

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot uw dienst! En graag tot snel! Anoop

Tom
10 September 2021

Lekker!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

F.Visscher
6 September 2021

Wel verhuisd, maar nog steeds dezelfde, uitstekende, kwaliteit! Mijn advies: houden zo en niets aan veranderen.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Doen we! Tot snel Anoop

Anne
30 August 2021

Lekker en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Ria.
29 August 2021

Uitstekende maaltijden, die we via internet besteld hadden met een bezorgtijd. We werden keurig gebeld dat het wat later zou worden zo,n 10 min. Tevens via de mail ingelicht dat de maaltijd nu onderweg was en inderdaad geleverd werd 10 min. later als de opgegeven bezorgtijd. KLASSE.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Beemer
24 August 2021
Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Marianne de Boer
22 August 2021

Was heerlijk!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Natascha
21 August 2021

Net zo lekker als altijd en keurig wa4m op tijd bezorgd

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Natasha. Tot snel! Anoop

Inge
19 August 2021

Heerlijk gegeten!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Anoop

Petra
11 August 2021

Het was weer heerlijk! Goed warm, heerlijke smaak.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Petra. Altijd fijn om te horen dat onze maaltijden in de smaak vallen. Tot de volgende keer! Mvg, Anoop

Laura
31 July 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review Laura. Tot snel! Anoop

Petra
26 July 2021

Het eten was verrukkelijk en heerlijk warm! Misschien even kijken naar een andere verpakking voor de saoto. Tot nu toe is elke keer de bodem uit t tasje als gevolg van vocht en warmte. De saoto smaakt er verder niet minder om hoor 😉

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Ja, daar gaan we zeker een oplossing voor vinden. Tot snel! Groetjes Anoop

AJ
17 July 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Inge
12 July 2021
Reaction from Rotilicious

Hoi, Dank voor je review! Tot snel! Groetjes Anoop

Monica
11 July 2021

Het smaakte uitstekend.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Groetjes Anoop

John
1 July 2021

Prima broodje’s goed gevuld

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Anne France Zijsling
27 June 2021

Super op tijd bezorgd, alles even heerlijk en hele ruime porties. En alles warm, we konden zo opscheppen zonder eerst alles te hoeven verwarmen. Ideaal! Dank!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot snel! Groetjes Anoop

Evelien
22 June 2021

Heerlijk eten en vlotte bezorging. Omdat we aan de late kant waren met onze bestelling, was niet alles meer aanwezig. Maar kregen geld terug, tegoedbonnen en bananenchips!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

J. Schinkel
22 June 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Willem Hazewindus
21 June 2021

Prima Roti en Bami. Bara's iets te hard naar mijn smaak. Heerlijke Bakabana

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! We zullen de bara's wat meer tijd geven om te rijzen. Dat zal een smakelijker bite geven. Hartelijk dank voor uw feedback. Tot snel! Anoop

Anoniem
19 June 2021

Lekker Snel geleverd Goede communicatie over tijdstip van bezorging

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Kim
19 June 2021

Lekker eten en snel bezorgd. Super!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Petra
15 June 2021

Geweldig lekker eten en super warm en vers bij aankomst!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Pia
14 June 2021

Op tijd bezorgd en lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel! Anoop

Irene
13 June 2021

Heerlijk gegeten en de bestelling was precies op tijd!

Reaction from Rotilicious

hartelijk dank voor je review Irene. tot snel! groetjes Anoop

Petra
1 June 2021

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd en smakelijk als altijd!! Tot snel!!

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Groetjes en tot snel! Anoop

Arjen
30 May 2021

Super lekker, divers en zeker een aanrader. We hebben genoten! En snel bezorgd met echt vriendelijke bezorger.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review Arjen! Tot snel, Anoop

Monica
23 May 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor de review! Tot snel, groetjes Anoop

Martijn
22 May 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Reaction from Rotilicious

Hartelijk dank voor je review! Tot de volgende keer! Anoop

AJ
20 May 2021

Eten heerlijk zoals altijd en snelle bezorging

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Fijn te horen dat het weer naar verwachting was. Tot snel! Anoop

Jolanda
16 May 2021

Bevroren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review. Tot snel! Anoop

Serge 't Hoen
15 May 2021

Heerlijke Roti, we hebben genoten zoals iedere x. Bedankt!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review. Tot snel, Anoop

Menno
9 May 2021

Weer heerlijk gegeten! Snelle bezorging en goede kwaliteit en echt lekker Surinaams eten.

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review. Fijn om te horen! Tot snel. Anoop

Leonard
8 May 2021

Heerlijk om weer roti en bami te eten. Was weer zoals vanouds

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review,tot snel Anoop

Anroinette
7 May 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor je review. Tot snel, Anoop

Lydia
6 May 2021

Heerlijk!!!!

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel, Anoop

John
2 May 2021

Heerlijk gegeten goed warm

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot snel, Anoop

N. Meijer
30 April 2021

Prima op tijd geleverd, heerlijk warm en prima kwaliteit, TOP

Reaction from Rotilicious

Dank voor je review! Tot gauw! Anoop

Marianne
3 April 2021

Weer heerlijk gegeten. Snelle bezorging ook !

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Aa
2 April 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Marga Kuenrn
30 March 2021

Was weer heerlijk zoals altijd en precies op tijd bezorgd

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Marianne
28 March 2021

Superlekker!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

christa
26 March 2021

altijd heerlijk eten

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

J. Zon
25 March 2021

Roti Dani Speciaal echt heel erg lekker. Het bijgevoegde vlees was supermals en goed gekruid. Beetje pittig maar ik doe altijd nog een bakje sambal erbij Echt top

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

DreBer
21 March 2021

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd.

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

martin
21 March 2021

Alles was lekker en bestel zeker weer bij jullie . Wel een opmerking. Ik denk ik dat jullie wat kip zijn vergeten toe te voegen. Ik had namelijk een roti hete kip speciaal en ook nog eens extra kip aan gevinkt. Ik had 1 bakje met een kippenbout en 1 bakje met een poot en een bout. Het is wel goed zo, hoef geen tegemoetkoming mochten jullie dat denken. Gewoon ter vermelding. Heb nog lekker over voor vandaag om op mijn bara te doen. Mooie dag.

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Le
19 March 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Jos Zon
17 March 2021

Ben hier al eerder geweest. Fantastische roti. Echt heerlijk. Deze keer was alleen het rundvlees van mindere kwaliteit. Heel ongewoon. Dat belet mij niet volgende keer weer roti te halen. Het rundvlees van deze keer levert 1ster minder op

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Theo
7 March 2021

Bestelling was precies op tijd geleverd en zoals gewoonlijk zeer smakelijk.

Reaction from Rotilicious

Yeaahhhhhh. Thanks voor de complimenten. Horen we graag. Michael en Danielle.

M.
5 March 2021

Goed eten en netjes geleverd op de beloofde tijd.

Reaction from Rotilicious

We doen ons best. Graag gedaan. ✅✅👊👊

Laura & Mark
2 March 2021

Zoals altijd heerlijk eten, snel en vriendelijk bezorgd. Ik word gewoon altijd bij van Dani's Corner.

Reaction from Rotilicious

Top Zeg. Bedankt voor jullie reactie. Gr Michael en Daniëlle.

De jong
2 March 2021

Graag zou ik eens zien dat de gebakken banaan er is Tot nu toe is het elke keer mis Eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Do tm zo zijn de gebakken banaan weer op voorraad. Standaard maken we een voorraad aan. Dus tot snel. Gr Michael en Danielle.

J. Schinkel
25 February 2021
Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Odette
20 February 2021

Heerkijk gegeten.Makkelijk online te bestellen. Goede porties en kwaliteit. Vriendelijke bezorgster

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Boy
19 February 2021

Ik ken Dani's Corner al sinds 2014 en is nog evengoed als toen! Heb nu weer Roti Kipfilet meegenomen naar mijn woonplaats Alkmaar. Complimenten voor het altijd lekkere eten!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Christa
15 February 2021

Altijd top kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

BKKB
14 February 2021

Eten top! De bezorging was dit keer binnen t uur. Gevraagd om m’n bestelling koud te leveren. Zelf even opgewarmd, beetje sambal, zuur, heerlijk!! De saté Javabami, rund, alles! Kan er geen genoeg van krijgen. 10+ Van mij. Groets en tot snel!

Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Julian
29 January 2021

Het was heel lekker, maar helaas ontbraken wel de koekjes.

Reaction from Rotilicious

Julian, wat vervelend. We nemen contact met u op. Bedankt voor u feedback. Groetjes Danielle en Michael.

Demnis
23 January 2021
Reaction from Rotilicious

Dennis, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

michael
19 January 2021

zeer lekker eten al jaren en keurig optijd op afgesproken tijd

Reaction from Rotilicious

5 sterren, top hoor dank je wel. Groeten Daniëlle & Michael

Aneta
9 January 2021

Heerlijk maar ik heb niet anders verwacht!!!😁✨

Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Thomas en Marjolein
9 January 2021

Wij rijden enkele keren per jaar vanuit druten naar Zeist voor de roti hier, want we hebben hem nog nergens zo lekker gevonden. Aanrader!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Jos
8 January 2021

Online rechtstreeks bij Dani besteld (gaat makkelijk en is beter voor Dani) en afgehaald. Alles stond prima op tijd klaar. De roti's waren weer heerlijk! Aanrader.

Reaction from Rotilicious

Zo is het maar net Jos. Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Patricia
24 December 2020
Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Marja
20 December 2020

Was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Marja, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Kees
15 December 2020

Lekkere roti en snel en warm bezorgd

Reaction from Rotilicious

Kees, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Serge 't Hoen
14 December 2020

Heerlijk eten en fijne keuken!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Brink
11 December 2020

Voor de 3e keer bestelling niet compleet! Dit lijkt structureel. Of er missen bijgerechten of drinken. Zeer slordig

Reaction from Rotilicious

Ray, dank voor de review. Ook als de service niet goed is natuurlijk. We nemen contact met je op. Groeten Daniëlle & Michael

Le
4 December 2020
Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Kees Alflen
3 December 2020

Snelle bezorging lekkere roti

Reaction from Rotilicious

Beide horen we graag Kees, dank voor de review. Groeten Daniëlle & Michael

Frans
30 November 2020
Reaction from Rotilicious

Frans, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Anna
29 November 2020

Snel en vriendelijk! Altijd super lekker.

Reaction from Rotilicious

Super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Sabine
26 November 2020

Heerlijke roti!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Kees
22 November 2020

Heel lekkere roti's en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Kees, weer bedankt voor de mooie review. Constante smaak en service is wat we proberen vast te houden en zo te lezen is het gelukt en daar zijn we blij mee. Groeten Daniëlle & Michael

Kees
16 November 2020

Lekker eten en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

Kees, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Blijke
13 November 2020

Om 17.45u besteld met verzoek om 19.30 af te leveren. Eten was er even voor 20 u. Vraag dan niet hoe laat ik het bezorgd wil hebben ... Kwaliteit was goed daar niet van.

Reaction from Rotilicious

Blijke, dank voor de feedback. Het kan natuurlijk altijd iets eerder of iets later zijn dan exact de aangegeven tijdstip maar daar werken we hard aan om het binnen de marge te houden. Wel fijn om te horen dat alles goed was qua smaak. Groeten Daniëlle & Michael

Anoniem
6 November 2020

Heerlijk eten en grote porties, we zijn enthousiaste klanten. Wel een minpuntje: waar je bestelling bij andere cateraars vaak veel te laat wordt geleverd, was het eten er nu voor de tweede keer bijna een half uur te vroeg. Is ook niet handig... 😅

Reaction from Rotilicious

Soms qua planning zijn we inderdaad iets eerder ( dat is nou eenmaal beter als te laat) maar 30 minuten is iets teveel van het goede. Dank voor de feedback. Groeten Daniëlle & Michael

Le
28 October 2020

Super!!!

Reaction from Rotilicious

Dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Menno
24 October 2020

Weer heerlijk gegeten! Perfect op tijd en zeer vriendelijke bezorging. Blijft onze favoriete roti in de omgeving Utrecht!

Reaction from Rotilicious

Menno, dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Saskia van der Bas
9 October 2020

Lekker, smaakvol gegeten. Portie is ruim voldoende, snelle bezorging. Een aanrader!

Reaction from Rotilicious

Lekker, ruime porties en snel, top om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Chichi
27 September 2020

Zeer netjes op tijd bezorgd. Eten was ook weer heerlijk! Mijn favoriet is de javaanse bami en de pom is ook lekker! Kip kerrie.. en de javaanse kip.

Reaction from Rotilicious

Christy dank voor de review. Heerlijk en op tijd, precies wat wij willen. Groeten Daniëlle & Michael

Thirza
27 September 2020

Helaas opnieuw 45 minuten te laat. 17.00 uur besteld aankomst tijd 18.15 uur en kreeg het eten 19.00 uur

Reaction from Rotilicious

Thirza , vervelend om te horen dat wij niet op tijd konden leveren. De bezorgtijden kunnen natuurlijk wel eens uitlopen maar weet dat wij er volop mee bezig zijn om de bezorgmomenten nauwkeuriger te krijgen. Groeten Daniëlle & Michael

Don
25 September 2020

Voor 70 euro eten besteld op mijn 50e verjaardag: blijken twee volledige basisbakjes roti niet in het tasje te zitten. En de pittige kip was niet pittig. Later die avond als compensatie nog een volledige roti gekregen, maar al met al een grote teleurstelling. Ik bestel niet meer bij deze zaak.

Menno
21 September 2020

Eten was weer heerlijk! Bezorging dit keer half uur laten dan geplande tijd, maar het was op een zaterdag, dus is dan vaak wat drukker.

Merve
16 September 2020
kees
14 September 2020

Eten was goed maar bezorging anderhalf uur na verwachte bezorgtijd (zonder excuus) is ronduit slecht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonja
14 September 2020

Was zalig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal Visser
12 September 2020

ik werd keurig gebeld dat mijn eten wat later bezorgd zou worden, bij aflevering van mijn eten bood de bezorger nogmaals zijn excuses aan. Fantastische service. Eten, tja wat zal ik zeggen. Zoals ik gewend ben SUPER. Ik heb heerlijk gegetetn

Willem
6 September 2020

Vorige keer was de kip stukken beter

CD
3 September 2020

Het eten was heerlijk maar de sambal is er niet bij geleverd en geen bericht gehad dat het niet op voorraad was. Bezorging was ook netjes op tijd.

Sander
30 August 2020

Moksi Meti is fenomenaal. Beste suri gerechten van de provincie.

LEE
26 August 2020

👍🏻👍🏻👍🏻 Ga zo door was weer heerlijk! Dank voor de gevraagde extra saus.

Piet
16 August 2020

Eten was prima, bezorging iets vroeger dan ik had besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
16 August 2020

Optijd bezorgd, grote porties en lekkere afwisselende smaken. We bestellen snel weer een keer.

Chantal Visser
14 August 2020

was weer super lekker zoals altijd. Werd gebeld dat bezorger met pech stond dus iets later bezorgd zou worden, mijn bestelling werd door een andere bezorger gewoon op tijd bezorgd. SUPER SERVICE

Riet Schouten
4 August 2020

de moksi mettie was verrukkelijk alleen jammer dat het varkensvlees op was maar verder was het heerlijk!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ewald Abdoelkariem
31 July 2020

Hallo was goed. In de Sauto had wat meer kip gekund, slechts wat viezeltje met vel.

Sander
30 July 2020

vaste klant in De Bilt. Beste soulfood ooit gegeten.

Arno
27 July 2020

Toch wel een van de betere Roti's!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron van de Graaf Muiderschans
26 July 2020

1e keer besteld , heerlijk gegeten 👍😅

Erwin
20 July 2020

Was lekker maar best mild gekruid voor een rotti

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manuela
19 July 2020

Super lekker weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mulder
13 July 2020

Zeer vriendelijk personeel en het eten is je geld waard zeker komen wij terug .supper

Marjolein
10 July 2020

Heerlijk gegeten!

Jacqueline
6 July 2020

Prima service en het eten is heerlijk. Ruime porties voor een goede prijs. Bezorger kwam stipt op de aangegeven tijd. Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Rotilicious

☺️☺️ Danielle. 😁😁Michael. Bedankt ...👊👍🏻

Eveline
6 July 2020

Het eten was heerlijk, de bezorging dramatisch. Ondanks pech, dat kan gebeuren, blijf dan hier communiceren. Het systeem verstuurd berichten en als je 1.5 uur wachten hoort dat de bestelling onderweg is, wil je dan ook echt wel graag dat het komt. Volgende keer halen we het gewoon weer even op. Het eten is te lekker, daar wil je niet zo lang op wachten!

Reaction from Rotilicious

Hoi Eveline, Onze excuses voor de wachttijd alsmede het niet optijd informeren. Het was super druk en idd een pechgeval op de weg. We doen er alles aan om samen met de kwaliteit van het eten ook de kwaliteit van service hoog te houden. Ondanks de vertraging bedankt voor je compliment. 😁😁 Groetjes Michael en Danielle.

anoniem
5 July 2020

Heeeeeerlijke roti en snelle bezorging.

Inge van Schipstal
4 July 2020

Het eten was superlekker, maar misschien kwam dat ook omdat we 2 uur hebben moeten wachten op de bestelling... We kregen er wel een zakje pindachips bij als troost :)

Catharina
26 June 2020

heel lekker

Meijer
15 June 2020

Super lekker en vers eten

Jan
15 June 2020

Lekker eten, bezorging prima, keurig op tijd. Niets mis mee :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
12 June 2020
Antoine
30 May 2020

Heerlijk gegeten. Ruime porties.

Hanneke
10 May 2020

Heerlijk, maar veel te late bezorging! En restaurant onbereikbaar om te vragen waar het eten blijft

Reaction from Rotilicious

Hoi Hanneke, wat vervelend dat je wachttijd veels te lang was. Ik neem later vandaag even contact op met je, goed? Excuses dat we nu pas reageren en lezen. Alvast bedankt.

Aad
5 May 2020

Heerlijk gegeten, de levering duurde iets langer op zondag. Goed warm! En ruime porties!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorg
19 April 2020

Heerlijk gegeten, heel divers, supervriendelijke bediening. Je kunt er 3 dagen van eten

Brechtje
17 April 2020

Altijd vriendelijk en overheerlijk! Kom hier graag, als ik even geen zin heb om te koken. Helaas was er geen tello, maar dit is ruim gecompenseerd! Zeer tevreden! 👍🙏

Bart
16 April 2020

Goede service, vriendelijke mensen en vlot geleverd.

Hilly
14 April 2020

Het etrn was op tijd en smaakte weer heerlijk!!

Govert Eggink
11 April 2020

Heerlijk gegeten en we kunnen morgen nog een keer nagenieten.