Beoordelingen van Dani's Corner Zeist Zeist

Recente recensies van Dani's Corner Zeist Zeist

4 sterren na 41 reviews

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer netjes op tijd bezorgd. Eten was ook weer heerlijk! Mijn favoriet is de javaanse bami en de pom is ook lekker! Kip kerrie.. en de javaanse kip.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas opnieuw 45 minuten te laat. 17.00 uur besteld aankomst tijd 18.15 uur en kreeg het eten 19.00 uur

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 70 euro eten besteld op mijn 50e verjaardag: blijken twee volledige basisbakjes roti niet in het tasje te zitten. En de pittige kip was niet pittig. Later die avond als compensatie nog een volledige roti gekregen, maar al met al een grote teleurstelling. Ik bestel niet meer bij deze zaak.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Bezorging dit keer half uur laten dan geplande tijd, maar het was op een zaterdag, dus is dan vaak wat drukker.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar bezorging anderhalf uur na verwachte bezorgtijd (zonder excuus) is ronduit slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd keurig gebeld dat mijn eten wat later bezorgd zou worden, bij aflevering van mijn eten bood de bezorger nogmaals zijn excuses aan. Fantastische service. Eten, tja wat zal ik zeggen. Zoals ik gewend ben SUPER. Ik heb heerlijk gegetetn

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was de kip stukken beter

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de sambal is er niet bij geleverd en geen bericht gehad dat het niet op voorraad was. Bezorging was ook netjes op tijd.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi Meti is fenomenaal. Beste suri gerechten van de provincie.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Ga zo door was weer heerlijk! Dank voor de gevraagde extra saus.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging iets vroeger dan ik had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, grote porties en lekkere afwisselende smaken. We bestellen snel weer een keer.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker zoals altijd. Werd gebeld dat bezorger met pech stond dus iets later bezorgd zou worden, mijn bestelling werd door een andere bezorger gewoon op tijd bezorgd. SUPER SERVICE

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de moksi mettie was verrukkelijk alleen jammer dat het varkensvlees op was maar verder was het heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo was goed. In de Sauto had wat meer kip gekund, slechts wat viezeltje met vel.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vaste klant in De Bilt. Beste soulfood ooit gegeten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch wel een van de betere Roti's!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer besteld , heerlijk gegeten ๐Ÿ‘๐Ÿ˜…

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar best mild gekruid voor een rotti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel en het eten is je geld waard zeker komen wij terug .supper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi was plakerig en bijna zwart normaal is alles oke en heel lekker dus geen nasi meer voor mij neem wel weer bami

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en het eten is heerlijk. Ruime porties voor een goede prijs. Bezorger kwam stipt op de aangegeven tijd. Een aanrader!

Reactie van Dani's Corner Zeist:โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Danielle. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Michael. Bedankt ...๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de bezorging dramatisch. Ondanks pech, dat kan gebeuren, blijf dan hier communiceren. Het systeem verstuurd berichten en als je 1.5 uur wachten hoort dat de bestelling onderweg is, wil je dan ook echt wel graag dat het komt. Volgende keer halen we het gewoon weer even op. Het eten is te lekker, daar wil je niet zo lang op wachten!

Reactie van Dani's Corner Zeist:Hoi Eveline, Onze excuses voor de wachttijd alsmede het niet optijd informeren. Het was super druk en idd een pechgeval op de weg. We doen er alles aan om samen met de kwaliteit van het eten ook de kwaliteit van service hoog te houden. Ondanks de vertraging bedankt voor je compliment. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Groetjes Michael en Danielle.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijke roti en snelle bezorging.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was superlekker, maar misschien kwam dat ook omdat we 2 uur hebben moeten wachten op de bestelling... We kregen er wel een zakje pindachips bij als troost :)

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging prima, keurig op tijd. Niets mis mee :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar veel te late bezorging! En restaurant onbereikbaar om te vragen waar het eten blijft

Reactie van Dani's Corner Zeist:Hoi Hanneke, wat vervelend dat je wachttijd veels te lang was. Ik neem later vandaag even contact op met je, goed? Excuses dat we nu pas reageren en lezen. Alvast bedankt.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de levering duurde iets langer op zondag. Goed warm! En ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, heel divers, supervriendelijke bediening. Je kunt er 3 dagen van eten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en overheerlijk! Kom hier graag, als ik even geen zin heb om te koken. Helaas was er geen tello, maar dit is ruim gecompenseerd! Zeer tevreden! ๐Ÿ‘๐Ÿ™

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijke mensen en vlot geleverd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het etrn was op tijd en smaakte weer heerlijk!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en we kunnen morgen nog een keer nagenieten.